Er zijn vier vaste perioden in het jaar voor concerten: de Oktober Tour, de Kerst Tour, de Valentijns Tour en de April Tour. Locaties kunnen daarin worden opgenomen op verzoek of worden benaderd door Universal Journey.

 

Wilt u als locatie worden opgenomen in een tour dan kunt u met ons contact opnemen. Universal Journey, het boekings- en managment kantoor van Roon Staal, vraagt bij plaatsing van uw locatie niet om een gage maar heft een entrée van € 15,00 per volwassene. De kaartverkoop bij een tour loopt voor- namelijk via de website www.roonstaal.com.

 

Voor u als locatie is het mogelijk entréebewijzen toegestuurd te krijgen en met 15% provisie voor uzelf te verkopen. Catering tijdens het concert (tijdens de pauze en desgewenst voor en na het concert) is geheel aan u en dientengevolge de omzet daarvan ook.

 

 

Natuurlijk is het ook mogelijk buiten de touren om een concert of optreden te boeken. In dat geval is er sprake van een gage dat door u wordt betaald aan Universal Journey. Een volledig concert valt al in te plannen vanaf € 575,00 voor kleinere gezelschappen en verenigingen. Bent u een grotere organisatie dan kan vanaf € 875,00 een concert worden geboekt. De uiteindelijke prijzen (in principe altijd met geluidsman en geluidsapparatuur) worden bepaald aan de hand van uw budget en de specifieke branche waarin het optreden plaats heeft. Wensen, voorstellen en ideeën van uw kant zijn natuurlijk bespreekbaar.

 

NEEMT CONTACT OP VIA HET CONTACTFORMULIER OM MEER INFORMATIE OF VOOR HET BOEKEN VAN EEN OPTREDEN OF ORGANISEREN VAN EEN CONCERT.

Roon Staal zingt en begeleidt zichzelf vanachter de piano en de 37-jarige zanger weet het publiek te raken met zijn stem, pianospel en teksten. Met mooie covers van weleer en eigen composities laat zijn muziek zich omschrijven als romantisch en melodieus. Akoestiekrijke kerken zijn uitstekende locaties maar ook theaterzalen en dorpshuizen laten zich naar de hand zetten van de geluidsman en Roon’s musiceren.

 

© Copyright UNIVERSAL JOURNEY. All Rights Reserved.

UNIVERSAL JOURNEY | MANAGEMENT & UITGEVERIJ

 

06-30025992