BOOKING

Contact opnemen met een algemene vraag of opmerking? Dat kan via dit formulier. Wil je als locatie worden opgenomen in 1 van de 5 touren in een seizoen dan kun je via het formulier hieronder met ons contact opnemen. Er zijn vijf vaste perioden in het jaar voor concerten: de Herfst Tour (oktober), de Kerst Tour (december), de Winter Tour (februari), de Lente Tour (april) en de Zomer Tour (juni). Een voordeel van het opnemen van jouw concert lokatie in 1 van onze touren kan zijn dat het mee genomen wordt in onze algemene tour-promoties, naast de eigen lokale promotie vanuit jullie eigen organisatie. Wordt jouw lokatie opgenomen in een tour dan is er geen sprake van een gage: De ticketverkoop gaat via onze organisatie, de promotie wordt gezamenlijk gedaan en eventuele catering kan door de concert-lokatie worden verzorgd.


Het is ook mogelijk om buiten de touren om een concert of optreden te boeken op jouw lokatie. Het voordeel hiervan is dat bv. ticketprijzen of de periode waarin een concert moet gaan plaats vinden niet vast staat en geheel in overleg is vast te stellen. Wordt jouw lokatie buiten een tour ingepland is er sprake van een gage welke in nader overleg tussen jullie en het management van Roon wordt bepaald. De promotie wordt hoofdzakelijk door jullie gedaan en eventuele catering zal door de concert-lokatie worden verzorgd.


Vragen of klaar om een concert in te plannen?

Neem hieronder contact met ons op en we zullen snel een reactie geven.

 
 
 
 
 
 
 

" Roon Staal zingt en begeleidt zichzelf vanachter de piano en weet zijn publiek te raken met zijn stem, pianospel en teksten.

Met mooie covers van weleer en eigen composities laat zijn muziek zich omschrijven als romantisch en melodieus.

Akoestiekrijke kerken zijn uitstekende locaties maar ook theaterzalen en dorpshuizen laten zich naar de hand zetten van de geluidsman en Roon’s musiceren. "