BOOKING

Er zijn vijf vaste perioden in het jaar voor concerten: de Herfst Tour, de Kerst Tour, de Winter Tour de Lente Tour en de Zomer Tour. Locaties kunnen daarin worden opgenomen op verzoek of worden benaderd door Universal Journey.


Wilt u als locatie worden opgenomen in een tour dan kunt u met ons contact opnemen: Universal Journey, het boekings- en managment kantoor van Roon Staal.Roon Staal zingt en begeleidt zichzelf vanachter de piano en de 40-jarige zanger weet het publiek te raken met zijn stem, pianospel en teksten. Met mooie covers van weleer en eigen composities laat zijn muziek zich omschrijven als romantisch en melodieus. Akoestiekrijke kerken zijn uitstekende locaties maar ook theaterzalen en dorpshuizen laten zich naar de hand zetten van de geluidsman en Roon’s musiceren.


Natuurlijk is het ook mogelijk buiten de touren om een concert of optreden te boeken. In dat geval is er sprake van een gage dat door u wordt betaald aan Universal Journey. De uiteindelijke prijzen (in principe altijd met geluidsman en geluidsapparatuur) worden bepaald aan de hand van uw budget en de specifieke branche waarin het optreden plaats heeft. Wensen, voorstellen en ideeën van uw kant zijn natuurlijk bespreekbaar.


NEEMT CONTACT OP VIA HET CONTACTFORMULIER  OM MEER INFORMATIE OF VOOR HET BOEKEN VAN EEN OPTREDEN OF ORGANISEREN VAN EEN CONCERT.

© Copyright UNIVERSAL JOURNEY. All Rights Reserved.

         ROON STAAL MUSIC | UNIVERSAL JOURNEY: MANAGEMENT & RECORD LABEL ROON STAAL


(+31) 06-30025992


contact@universaljourney.com