HOME

Het is vanaf nu mogelijk tickets te bestellen voor de Herfst Tour van 25 september t/m 1 november. Kies 1 van de 22 concert-locaties in Nederland en maak kennis met de muziek van Roon Staal. Al eens geweest? Welkom terug en geniet van bekend en nieuw werk van Roon, zowel covers als eigen composities! Je kunt rekenen op een zorgvuldig corona-proof vormgegeven concert waarbij je goed afstand kunt houden van andere huishoudens en tegelijkertijd op je gemak kunt genieten van een mooie muzikale avond of middag. Reserveren is zoals u misschien wel weet verplicht en bij onverhoopte verkoudheidsklachten kunt u thuis blijvenen de kaarten gemakkelijk bij elk ander concert in de toekomst alsnog inzetten.


In dit najaar volgt de release van het nummer "Dreamer" van Ozzy Osbourne met een splinternieuwe videoclip. De uitgave van dit nummer dat samen met Warrior Records uit Hollywood werd opgenomen in 2001 is onderdeel van de nieuwe release van een mini-album met in totaal 5 werken uit die periode. Andere werken zijn Eleanor Rigby (Beatles), Alone Again Naturally (Gilbert O'Sullivan), Everybody's Talking (Harry Nilsson) en Secret of Life (Bill Meyers) dat ook op het album "Promise" verscheen. Op dit moment wordt gewerkt aan een tweede kerstalbum om het succesvolle "Christmas Album" uit 2017 aan te vullen met nieuwe klassieke kerstcarols en mooie melodieen voor de feestdagen. Tijdens de Herfst Tour zal dit nieuwe album beschikbaar zijn of in elk geval te bestellen bij de concerten.

Bij de Herfst Tour zal een speciale (verjaardags)kalender beschikbaar zijn met 12 schilderijen of tekeningen van verschillende bevriende kunstenaars van Roon. Elk van de schilderijen worden aangevuld met een tekstdeel uit 1 van zijn songs. De kalender is voor elk jaar steeds bruikbaar en toont per maand alleen het aantal dagen met daarbij dus een afbeelding en een tekstfragment. De kunstenaars komen uit Nederland, Rusland en Japan en is daarom in het Engels uitgegeven. 


MEER VIDEO'S

Laat u in de tussentijd verrassen door de muziek op roonstaalradio.com. Roon's muziek is ook online te beluisteren via SPOTIFY of websites als Itunes of CDBaby.  CD's zijn verkrijgbaar via  de webwinkel van deze website.


Met lovende kritieken van o.a. Art Garfunkel (Simon & Garfunkel) en Gilbert O'Sullivan op zak (zie website bovenaan) ontving Roon recent ook een goede recensie van recensist Jacques d'Ancona: 'Met zijn hoge tenorstem schakelt hij makkelijk naar liederen en liedjes (...) door een breed repertoire van grote namen en eigen fabricaat' (...) Hoewel Staal de tederheid hoog houdt, is zijn stijl verankerd  in zeggingskracht en inhoud' .


© 2020  UNIVERSAL JOURNEY | ALL RIGHTS RESERVED

MEER VIDEO'S