HOME

De meest recente maatregelen (max. 30 bezoekers per concert) worden per direct bij alle concerten in Nederland gehanteerd, incl. 1,5 meter afstand per huishouden uiteraard. U kunt rekenen op een volledig corona-proof concert volgens de huidige maatregelen. 

Het is vanaf nu mogelijk tickets te bestellen voor de Herfst Tour van 25 september t/m 1 november. Kies 1 van de 22 concert-locaties in Nederland en maak kennis met de muziek van Roon Staal. Al eens geweest? Welkom terug en geniet van bekend en nieuw werk van Roon, zowel covers als eigen composities! Je kunt rekenen op een zorgvuldig corona-proof vormgegeven concert waarbij je goed afstand kunt houden van andere huishoudens en tegelijkertijd op je gemak kunt genieten van een mooie muzikale avond of middag. Reserveren is zoals u misschien wel weet verplicht en bij onverhoopte verkoudheidsklachten kunt u thuis blijvenen de kaarten gemakkelijk bij elk ander concert in de toekomst alsnog inzetten.


In het voorjaar van 2021 volgt de release van het nummer "Dreamer" van Ozzy Osbourne met een splinternieuwe videoclip. De uitgave van dit nummer dat samen met Warrior Records uit Hollywood werd opgenomen in 2001 is onderdeel van de nieuwe release van een mini-album met in totaal 5 werken uit die periode. Andere werken zijn Eleanor Rigby (Beatles), Alone Again Naturally (Gilbert O'Sullivan), Everybody's Talking (Harry Nilsson) en Secret of Life (Bill Meyers) dat ook op het album "Promise" verscheen. Op dit moment wordt gewerkt aan een tweede kerstalbum om het succesvolle "Christmas Album" uit 2017 aan te vullen met nieuwe klassieke kerstcarols en mooie melodieen voor de feestdagen. Tijdens de Herfst Tour zal dit nieuwe album beschikbaar zijn of in elk geval te bestellen bij de concerten.


Bij de Herfst Tour zal een speciale (verjaardags)kalender beschikbaar zijn met 12 schilderijen of tekeningen van verschillende bevriende kunstenaars van Roon. Elk van de schilderijen worden aangevuld met een tekstdeel uit 1 van zijn songs. De kalender is voor elk jaar steeds bruikbaar en toont per maand alleen het aantal dagen met daarbij dus een afbeelding en een tekstfragment. De kunstenaars komen uit Nederland, Rusland en Japan en is daarom in het Engels uitgegeven. 


MEER VIDEO'S

MEER VIDEO'S

KERSTCONCERTEN 6 T/M 21 DECEMBER GAAN DOOR


De overheid heeft bekend gemaakt dat met max. 30 bezoekers en met het in acht nemen van de 1,5 meter maatregel concerten weer toegestaan en goed mogelijk zijn in december. Een fijn bericht voor muziek, theater en cultuur in Nederland en voor het publiek.  


Omdat onze organisatie zowel in de Zomer Tour als de Herfst Tour al veel ervaring heeft opgedaan met corona-proof concerten met max. 30 bezoekers en de 1,5 meter maatregel zult u zeker op uw gemak kunnen genieten van deze intieme kerst concerten waarbij u ongedwongen op voldoende en prettige afstand van andere huishoudens zit met altijd goed zicht. 


Met veel bekende Christmas Carols en een nieuw 2de Christmas Album.  Hoor het Stille Nacht, of het bekende Midden In De Winternacht. Engelse carols zoals Hark The Herald Angel's Sing en In The Bleak Midwinter. En veel meer kerst songs: Merry Christmas!


Tickets kopen voor een corona proof 'Kerstnacht' in december met een concert van Roon Staal? Wees er op tijd bij i.v.m. een beperkt aantal beschikbare tickets per concert door de corona-maatregelen. Alle concerten zijn volledig corona-proof volgens de dan geldende maatregelen.  Na uw reservering ontvangt u hier extra informatie over.


Mocht de situatie overigens onverhoopt toch gedurende december veranderen en concerten dienen verplaatst te worden naar 2021 - of u hebt zelf griepverschijnselen en kunt niet aanwezig zijn - dan blijven de door u gekochte kaarten te allen tijde geldig voor elk ander toekomstig concert van Roon Staal in de toekomst.


Tot bij de kerstconcerten en alvast een hele fijne december maand,


Team Roon Staal

Laat u in de tussentijd verrassen door de muziek op roonstaalradio.com. Roon's muziek is ook online te beluisteren via SPOTIFY of websites als Itunes of CDBaby.  CD's zijn verkrijgbaar via  de webwinkel van deze website.


Met lovende kritieken van o.a. Art Garfunkel (Simon & Garfunkel) en Gilbert O'Sullivan op zak (zie website bovenaan) ontving Roon recent ook een goede recensie van recensist Jacques d'Ancona: 'Met zijn hoge tenorstem schakelt hij makkelijk naar liederen en liedjes (...) door een breed repertoire van grote namen en eigen fabricaat' (...) Hoewel Staal de tederheid hoog houdt, is zijn stijl verankerd  in zeggingskracht en inhoud' .


© 2020  UNIVERSAL JOURNEY | ALL RIGHTS RESERVED