Home Roon Staal KOP IS ERAF: APRIL TOUR VAN ROON STAAL VAN START, MET NIEUWE...

KOP IS ERAF: APRIL TOUR VAN ROON STAAL VAN START, MET NIEUWE SONGS

364
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In Hoogkerk opende singer-songwriter Roon Staal zijn nieuwe en eerste April Tour in navolging van de succesvolle Oktober Touren de afgelopen jaren. Nu is de lente de setting van de lokaties en het openingsnummer is daarop geselecteerd: ‘April Come She Will’.

Het a-capella ingezette nummer wordt gevolgd door het zelf geschreven en op The Journey uitgegeven ‘Rust In Bewustzijn’. Voor de pauze komen meerdere nieuwe nummers voorbij zoals ‘European Tune’ (origineel American Tune) maar ook het eerder op In The Silence Of Light uitgegeven up-tempo nummer ‘Groot Bekend Geheim’.

Na de pauze is meer werk te horen dat de afgelopen jaren niet vaak live werd gespeeld waaronder ‘Where Peaceful Waters Flow’ van Gilbert O’Sullivan of het eigen ‘Leven Tussen Hoop En Vrees’. Nieuw zijn ‘Vincent’ en het klassiekere ‘Pie Jesu’. Help Me Through The Night, Als Je Mij Zoekt, Stay With Me ‘Till The Morning en Bridge Over Troubled Water zijn ook opgenomen in de April Tour.

Nieuw was ook een compositie van zijn zus Nienke Staal, die goed werd ontvangen. Het nummer ‘Dan Zou ik Dromen’ komt mogelijk op een nieuw album met liedjes gecomponeerd door Nienke. De broer en zus werken aan een dergelijk project samen in de studio op dit moment.

Wie de nieuwe tour wil meemaken en bij 1 van de concerten aanwezig wil zijn kan kaarten reserveren via www.roonstaal.com of 06-30025992.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

    Meld u aan voor de nieuwsbrief van Roon Staal:

    Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • MyMail WordPress Plugin free