Home Nieuws ROON STAAL NAAR VOLENDAM OP 21 APRIL

ROON STAAL NAAR VOLENDAM OP 21 APRIL

244
Roon Staal tijdens een optreden in Saint Albans
Universal Journey - Record Label & Digital Distributor
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op vrijdagavond 21 april komt singer-songwriter Roon Staal met zijn nieuwe tour “April Come She Will” in Volendam. Het decor is de Stolpkerk. Het concert vangt aan om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 geopend.

De 36-jarige musicus zal een nieuw programma brengen met covers als ‘Kathy’s Song’ en ‘April Come She Will’ (Simon&Garfunkel), Dreamer (Ozzy Osbourne), Pie Jesu (Andrew Lloyd Webber) en veel nieuwe originele werken, dit keer ook van de hand van zijn zus Nienke Staal, die afstudeerde aan het conservatorium.

De singer-songwriter brengt vanachter de piano ook zijn bekendere werken zoals ‘Help Me Through The Night’, ‘Als Je Mij Zoekt’, ‘Stay With Me ‘Till The Morning’, ‘Weet Waarom Je Leeft’ en ‘Bridge Over Troubled Water’.

Staal tourt in april langs 8 lokaties in totaal en bezoekt daarmee de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen en Drenthe. Later in het jaar, tijdens de oktober tour, staan ook optredens gepland in Overijssel, Utrecht en Noord-Brabant. Dan wordt ook een nieuw album verwacht.

Kaartverkoop via www.roonstaal.com of 06-30025992, kaarten kosten € 15,-.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

    Meld u aan voor de nieuwsbrief van Roon Staal:

    Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • MyMail WordPress Plugin free