Home Roon Staal WHAT’S NEW? IN DE PLANNING…

WHAT’S NEW? IN DE PLANNING…

208
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu de April Tour is afgerond en Roon inmiddels een stuk verder is met zijn wandeling door Noord-West Europa staan er meerdere projecten in de planning. Zo is er de inmiddels volgeboekte Oktober Tour met 15 concerten en staan er 3 CD projecten voor de deur.

Kerst CD: Een lang gekoesterde wens is de release van een kerst CD. Dit jaar zal het er dan van moeten komen, en zal hopelijk nog tijdens de Oktober Tour maar in elk geval voor de serie kerst concerten de ‘Christmas’ CD worden uitgegeven.

Nieuw studio album: Het vervolg op Roon’s meest recente studio album ‘In The Hearts Of The World’ is in zicht met nieuwe nummers als ‘Kathy’s Song’, ‘Pie Jesu’, ‘Vincent’, ‘European Dream’ en ‘April Come She Will’ maar ook nieuwe eigen nummers die Roon op dit moment aan het schrijven is. De titel van het album is nog niet bekend.

CD met zus Nienke: Al tijdens de April Tour bracht Roon het nummer ‘Dan Zal Ik Dromen’ van zijn zus Nienke Staal. Zij schrijft sinds afgelopen jaar songs en Roon en Nienke werken op dit moment in een studio aan een speciaal album ‘I Like To Dream’ met songs van Nienke’s hand. De release datum is nog niet bekend.

In het najaar staan er ook enkele concerten met koren ingepland. Na de Oktober Tour volgen tenslotte in 2017 nog de traditionele kerst concerten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

    Meld u aan voor de nieuwsbrief van Roon Staal:

    Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • MyMail WordPress Plugin free