WEBSHOP

Welkom bij de Official Webshop van Roon Staal. Hier kun je alle albums als CD (€14.99) bestellen maar ook als bundel MP3's downloaden (€9.99) voor op je computer of telefoon. Of beiden in 1 keer (€22.99). Op dit moment zijn 4 albums zo beschikbaar, de andere albums volgen z.s.m..


Naast CD's en MP3's kun je momenteel ook de DVD 'The Journey Live' (€14.99) met live optredens, videoclips en een diepte-interview met Roon bestellen of een Song Lyrics Bag (€9,99), een tas met delen van liedteksten er op gedrukt. Een ander item is de 'lyric' boek (€11,99) met de complete teksten van alle Roon's originele werk op de albums The Journey, In The Silence Of Light en In The Hearts Of The World.


Tenslotte is er de Artwork Calender (€14.99), een kalender met teksten van Roon en tekeningen van verschillende artiesten die hij op zijn reizen tegen kwam.


Een bijzondere uitgave is de 'Meditations of a Singer-Songwriter' met 50 originele composities van Roon op 3 CD's met een gratis lyric book en gratis LP er bij in besloten (€29.99).


Twijfel je tussen 2 CD's ? Sinds kort is het net als bij de concerten nu ook hier via de webshop mogelijk een CD pakket te kopen: 3 CD's voor de prijs van 2. Maak gebruik van deze korting door 3 losse CD's te bestellen en de coupon code package te gebruiken in het bestelproces.