WORD PARTNER

WORD PARTNER


ROON STAAL bereikt met zijn authentieke vertolkingen van bekende cover songs en eigen composities een steeds groter publiek. Een repertoire waarmee hij, zoals Jacques 'd Ancona dat zo mooi omschrijft, 'onverstoorbaar rust uitstraalt'. 


" Er kleeft geen label van gewichtigheid aan. Onverstoorbaar straalt hij rust uit. Wonderlijk, eigenlijk, dat het hem is gelukt zo lang relatief onbekend te blijven."

Jacques 'd Ancona
Bekender worden is zeker een streven van het team van Roon Staal: Het doel is om de intieme concerten in akoestiek-rijke kerkjes die zo door het publiek gewaardeerd worden uit te breiden voor zijn grote potentiële publiek en ook de grotere en kleinere theaters op te zoeken met een te ontwikkelen theater tour.


Dat zal thuiskomen zijn voor Roon die als 'jochie van tien' al op de planken van Carré stond, samen met John Kraaijkamp sn. en Patrick Bruel het Tuschinski theater betoverde en daarna met verschillende theater producties de Nederlandse Theaters al eens aandeed: Petticoat (wat hem een nominatie voor een musical award opleverde voor de rol van Peter Koot als tegenspeler van Chantal Janzen), Rembrandt (als Titus naast Henk Poort en Syb van der Ploeg en Tommy (waarbij hij met deze hoofdrol een cast aanvoerde met o.a. Bert Heerink en Laura Vlasblom).


Voor enerzijds het uitrollen van de karakteristieke optredens in kerkjes en de kleinere zalen als anderzijds de te ontwikkelen Theater Tour voor het theater publiek is het team van Roon Staal op zoek naar partners en sponsors die vanwege hun financiële ondersteuning of organisatorisch netwerk een belangrijke rol kunnen spelen in het succesvol bereiken van de doelen: De mooie muziek van Roon met zijn unieke stem en vloeiende pianospel -alom geprezen door bezoekers, recensenten en de legendes Art Garfunkel en Gilbert O'Sullivan - zo bekend als mogelijk te laten worden.


Wilt u eens met ons en Roon van gedachten wisselen over de plannen en over hoe u hier een rol in zou kunnen spelen, schrijf ons dan via onderstaand formulier of bel met ons management.